Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
13 berichten.
Els Peters schreef op 16 december 2019:
Hallo Henk en Ineke. Wat hebben wij een leuke middag gehad "vrijdag de 13de" gezellig kneden, bakken en opmaken en proeven van al dat lekkers. Mooie verhalen en veel humor ook van ons. Iedereen vond het een zeer geslaagde workshop. Namens alle zussen en schoonzussen Bedankt voor deze geweldige middag!
Bram schreef op 30 maart 2018:
Onze bakker is net terug van een superleuk feestje! Bovendien staat er nu een doos met allerlei lekkere dingen op tafel! Wat leuk en vooral lekker!!! Ik kom zelf ook een keer bakken!!!
Monique Broeren schreef op 18 maart 2018:
Beste Henk en Ineke, Allereerst onze complimenten voor jullie enthousiaste en geweldige manier van werken! Fleur heeft samen met haar vriendjes en vriendinnetjes mogen genieten van een top kinderfeestje bij jullie ‘bakblik’. De manier waarop jullie omgaan met de mooie verschillen van kinderen en hun eigen creativiteit is prachtig om te zien! En daarnaast de kinderen mee te nemen in de wereld van de bakker is de blik op bakken geslaagd. Vrolijke snoetjes hard aan het werk met een heerlijk resultaat. Om van te smullen. Ontzettend bedankt!
LoCoHoBo schreef op 1 juli 2017:
Wij hebben vorige week vrijdag als 55 plussers ook een geweldig leuke baksessie met onze vriendengroep LoCoHoBo gehad, Dus ook voor volwassenen kunnen jullie hiermee blij maken!! Dank je wel voor de leerzame en erg gezellige middag.
Hans en Rianne schreef op 1 juli 2017:
Lieve Henk en Tineke, Wat een geweldige middag hebben de meiden vandaag gehad! Sommige riepen zelfs dit is een van de leukste kinderfeestjes! Mooier compliment kun je niet krijgen. Bedankt voor de goede zorgen en voor de geweldige middag!
Leny v d Berg schreef op 1 juli 2017:
Hoi Ineke en Henk 7 oktober hadden wij bij jullie zussen en schoonzussendag. Wij hebben een geweldige middag gehad bij jullie. Heel gastvrij , jullie hielden zelfs heel goed rekening met corrie , onze schoonzus die in de rolstoel zit.Het brood en alle andere lekkere dingen hadden jullie voor ons netjes ingepakt, zodat wij alles makkelijk mee konden nemen. Een echte aanrader voor iedereen om zo eens kennis te maken met de echte bakker!! Groetjes leny en Thea van den Berg uit Oss.
Jurgen Rutten schreef op 1 juli 2017:
hallo Henk en Ineke Het is weer even geleden maar nu even tijd om iets te schrijven hier. Demi heeft een geweldig kinderfeestje bij jullie gehad alles tot in de puntjes geregeld er werd veel gebakken en zeer leuk met de kinderen omgegaan alles was super goed geregeld zeker voor herhaling voor onze andere dochter Zeker tot ziens groet Jurgen ,Eiza en de Kinderen
jet schreef op 1 juli 2017:
ik heb meerdere keren een feestje bij jullie gehad en dat vont ik geweldig.
Conny schreef op 1 juli 2017:
Hallo Henk en Ineke, Wat hebben wij, dames uit het Luneven, afgelopen vrijdag 1 april, een super gezellige avond gehad! Dank jullie wel. Het brood smaakt heerlijk.
Petra en Johan schreef op 1 juli 2017:
Hallo Henk en Ineke! Wat hebben we gisteren een leuk kinderfeest gehad, helemaal top geregeld en de kinderen vonden het fantastisch! Het enige minpunten was dat het feestvarken zelf ziek werd en naar huis gebracht moest worden, maar daar speelden jullie mooi op in! Wij hebben genoten!
Eveline Heemskerk schreef op 1 juli 2017:
Wat een leuk feestje heeft Fenne vanmiddag bij jullie gehad!! Het was super geregeld en de kinderen hebben zich prima vermaakt. Helemaal top!
Lana en Guiliano schreef op 1 juli 2017:
Beste Ineke en Henk, vorige week woensdag 3 februari heeft Dallas bij jullie zijn kinderfeestje gevierd. Via deze weg willen wij jullie nog bedanken voor de geweldige middag die je aan onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben gegeven. Mooi, leerzaam, afwisselend. Maar vooral leuk!!! Jullie waren geweldig!!! Nogmaals dank je wel!!! groetjes, Lana en Guiliano
Indra schreef op 1 juli 2017:
Hallo Henk en Ineke, We willen jullie heel erg bedanken voor de ontzettend leuke middag die onze dochter Lucy met haar vriendinnen heeft gehad!!! Ze hebben erg genoten en waren helemaal blij met al het lekkers dat ze mee naar huis mochten nemen. Voor herhaling vatbaar!!! Groetjes Wauter en Indra